O nas

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2009 z nazivom Peter Ribarevič s.p., orodjarstvo, konstruiranje. Z mladostniškim zagonom po pridobivanju novih znanj in izkušenj ter nenehno težnjo po napredku, se krepi učinkovitost in konkurenčnost podjetja na domačem trgu in v tujini.

V letu 2017 se je podjetje zaradi povečanega strojnega parka preselilo v nove proizvodne prostore in se statusno preoblikovalo v družbo z omejeno odgovornostjo PEROFORM d.o.o.

Zakaj izbrati nas?

Na poslovanje gledamo dolgoročno in poskušamo najbolje zadovoljiti potrebe naših strank, s katerimi želimo graditi dolgoročna partnerstva.

Ker je naš cilj zadovoljstvo kupcev, s tem povezano stremimo k stalnemu razvoju podjetja, izboljšavam izdelkov in storitev, pogosto tudi v povezavi z naročnikom, z namenom izboljšave in optimizacije njegovega proizvodnega procesa.

Vizija

Naša vizija je podjetje, ki ga sestavljajo zadovoljni zaposleni, ki s svojim znanjem, timskim delom in kakovostnimi storitvami uspešno obvladujejo strojniške izzive ter pri tem uživajo.

Odlikujejo nas zanesljivost, odzivnost, nenehno vlaganje v znanje, izkušnje in razvoj.